divendres, 29 d’abril del 2011

CAIT i Mind42

Aquí esta l'esquema sobre el model pedagògic CAIT que he fet des del programa Mind42



També el podeu veure des d'aquí o veure l'article.

Edumedia

Edumèdia és un nou grup de treball en el camp de l’Educació en Comunicació, format amb l’assessorament de la revista AulaMèdia, que treballa en la creació de projectes i iniciatives per impulsar l’Educació en Comunicació durant les etapes educatives d’Infantil i Primària. Volem ser un referent en la defensa dels drets dels nens i nenes usuaris dels mitjans de comunicació, descontextualitzant i redescobrint els continguts dels mitjans de comunicació que veuen els més petits.

Edumèdia està en xarxa amb altres grups que d’interessos paral•lels, com AulaMèdia, Neokinok.tv, Didacticolite, Trimatge, Objectiu Comunicació i Transeducamundi. Edumèdia està inscrit com a grup de treball en el marc del l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

dilluns, 25 d’abril del 2011

About.me

About.me et permet crear ràpidament pàgines de benvinguda amb la teva bibliografia, fotografia i webs de contacte. Pots personalitzar el teu perfil com vulguis, canviant colors, fons,...
Aquí esta el meu about.me.




divendres, 22 d’abril del 2011

Vídeo i àudio (Edu3.cat)

Vídeo:
Veterinaris capítol 30
Edu3.cat



Àudio:

Edu3.cat

Symbaloo




Symbaloo és una senzilla i magnífica utilitat que ens permet configurar i personalitzar la pàgina d'inici del nostre navegador.

Tots solem tenir a Google com a pàgina inicila, ja que ens dóna accés a tot tipus de pàgines mitjançant el cercador, en canvi Symbaloo et permet disposar de totes les teves web d'utilitat en un sol clic.

Aquí deixo la meva direcció de Symbaloo.